De dagelijkse passie van Hop Taxi
Onze dagelijkse passie van het vervoeren van reizigers naar hun bestemming is al ontstaan in de jaren dertig van de vorige eeuw. Hop Taxi helpt u van A naar B. Thuisbrengen na een avond stappen, afzetten op de luchthaven of vervoer naar die zakelijk afspraak. Alles van privé tot zakelijk reizen en van groepsvervoer tot speciaal vervoer. Als taxibedrijf brengen wij mensen in de regio Gooi & Vechtstreek, Baarn, Amersfoort, Eemnes en Bunschoten overal naar toe! Met vakkundig opgeleide taxichauffeurs en eerlijk, veilig en comfortabel taxivervoer bieden wij jou de fijnste manier van reizen.

Wat u van Hop Taxi kunt verwachten


Om deze garantie waar te maken, voldoen al onze auto’s aan de strenge veiligheidseisen die door het TX-keurmerk zijn opgelegd. Daarbij zijn al onze taxichauffeurs in het bezit van een diploma ‘Levensreddend handelen’. Bovendien zorgen onze taxichauffeurs dat zij altijd de juiste route nemen en het goede tarief berekenen. Met een uitgebreid wagenpark bieden wij allerlei soorten vervoersdiensten:

  • Taxivervoer zoals straattaxi’s of zakelijk vervoer
  • Luchthavenvervoer naar Schiphol
  • Groepsvervoer voor verschillende (doel)groepen
  • Speciaal vervoer zoals rolstoelvervoer, Valys vervoer, WMO-vervoer of zittend ziekenvervoer

Op die manier zetten wij ons in om jou op een klantgerichte manier van dienst zijn, waarbij vakkundigheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Benieuwd op welke manier wij jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op of vraag je offerte aan via onderstaande button.