Taxiverhaal Geert van Taxi Hop – Bedrijfsuitje

Een uitje of feestje hebben is vaak gezellig en leuk om te doen. Maar hoe kom je er? En hoe ga je weer terug naar huis? Vandaag spreken we met Geert, al jarenlang onze trouwe taxichauffeur.

Taxi ophalen op verschillende adressen

Geert van Taxi Hop: “Zodra mensen een rit hebben besteld, komen ze bij mij in de taxi. Laatst had ik een groepje van acht personen uit verschillende plaatsen en die hadden een leuk uitje gepland op de donderdagavond. Ieder persoon heb ik thuis opgehaald: twee mensen in Loosdrecht, twee in Hilversum en de overige vier in Baarn. Kostenefficiënt maar vooral gezellig met z’n allen bij elkaar!”

Plezier maken en genieten

“De bestemming van de avond was een restaurant in Soest. Een avond vol heerlijk eten, smakelijke dranken en uiteraard gezelligheid. Ze hoefden zich geen zorgen te maken over hun vervoer terug, want alles werd geregeld voor ze. Die extra borrel kan dan wel even. Een halfuur voordat de groep naar huis wilde, werd er naar ons gebeld. De terugreis stond in dit geval op afroep en we wisten ongeveer wanneer ze zouden bellen. En wat was het vervolgens een gezellige terugreis! De passagiers hadden lekker gegeten, gedronken en vertelde leuke verhalen. Zo vertelde één passagier dat hij de vorige keer zijn toetje had meegenomen in de taxi,” zegt Geert lachend.

Bedrijfsuitje, avondje stappen of ander groepsvervoer?

Geert: “Een taxi voor je bedrijfsuitje of avondje stappen is meer dan alleen gemak. Bij ons in de regio wordt er namelijk veel gecontroleerd op alcoholgebruik en ik kan je vertellen dat die boetes tot in de duizenden euro’s oplopen. En dat is niet het enige risico wat je voor die paar euro loopt, stel je eens voor dat je een ongeluk krijgt of er iemand gewond raakt… iets waar je liever niet over na denkt, maar wel kan gebeuren. De decembermaand komt er weer aan, dus er worden dan weer veel families bezocht en bedrijfsuitjes gevierd. Wil je dan echt het risico lopen? Ik zeg maar zo: als je drinkt en rijdt, kom je vroeg of laat toch wel bij mij in de taxi. Laat liever je auto staan en zorg dat je er geen omkijken meer naar hebt, maar gewoon kan doen waar je zin in hebt.”

Taxirit plannen en bestellen

Ophalen kan dus op verschillende locaties gebeuren of gewoon op één locatie zoals uw bedrijf of op kantoor. Dezelfde route wordt dan gemakkelijk achterstevoren weer teruggereden. Zo komt u veilig van A naar B en maakt u financieel de slimste keuze.

Binnenkort een bedrijfsuitje, gaat u een avondje stappen of heeft u ander vervoer nodig? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op!